Voorstellingen reprise Kruit! verplaatst naar mei

Door omstandigheden waar wij geen controle over hebben, is het helaas onmogelijk gebleken om Molucca BambooWind Orchestra in februari naar Nederland te halen voor hun aandeel in onze muziektheatervoorstelling Kruit! Omdat het muziekgezelschap uit Ambon een essentieel onderdeel is van de in Indonesië gemaakte nieuwe versie van het succesvolle stuk uit het vorige theaterseizoen, hebben wij in overleg met de betreffende theaters besloten om (het merendeel) van de geplande reprise voorstellingen te verplaatsen naar de maand mei. Door in deze maand te spelen vallen de voorstellingen ook min of meer samen met de Pattimura vieringen en herdenkingen in Indonesië.
Let op: de voorstelling in de Nicolaaskerk in Wijhe op 26 februari gaat wél door, echter zonder medewerking van Molucca BambooWind Orchestra.
Wij betreuren het zeer om deze stap te moeten zetten, maar rekenen er op dat we in mei in staat zullen zijn om u de voorstelling zoals die tijdens onze tournee door Indonesië is gemaakt alsnog aan u te kunnen presenteren. Houdt onze website in de gaten voor nadere berichten over nieuwe speeldata!