Roy Kuschel R.I.P.

roy kuschelLangs deze weg willen wij de familie van Roy Kuschel condoleren.

Roy is, in een van zijn laatste muziektheateruitvoeringen, samen met ons in Indonesië geweest voor een tournee met de voorstelling KRUIT! Voor het eerst in z’n leven in het land van zijn ouders. Hij kon het bijna niet geloven. Wat was hij een begenadigd mens! Het was een bijzonder emotionele ervaring voor hem. Vooral de herinneringen aan zijn ouders in de archipel waren hartverwarmend. Hij was erg dankbaar en wij ook dat onze wegen gekruist zijn. Het was voor ons zo mooi om te zien hoe intens gelukkig hij was. Voor hem is de cirkel nu rond.

We zullen Roy nooit vergeten. Een bijzonder getalenteerde humorvolle man met een gigantische rijkdom aan muzikaliteit, die in elk geluid muziek hoorde. One of a kind! Iemand die we enorm waarderen en veel respect verdient. Iemand die ons zeer na aan het hart ligt. Forever in loving memory.

Rust zacht,
beste vriend,
Roy Kuschel R.I.P.

 

 

Namens cast, crew, leiding en bestuur die samen met Roy in november 2015 een onvergetelijke tournee hebben beleefd in Ambon en Jakarta en daarna de reprise in Nederland:
Nel Lekatompessy, Julya Lo’ko, Alex Lekatompessy, François Pical, Rob Laloli, Frank den Os, Steve Inoeng, Silvana Nicoletta, Ingrid Florence Kippuw, Angelique Pical, Kees Meijer, Willem da Lima, Arne van der Heijden, Ernst Kaya, Dora Malawauw, Jacqueline Vorst, Sem Usmany, Rein Sohilait, Anis de Jong.

Leden van Molucca BamBooWind Orchestra uit Ambon:
Rence Alfons, Alessandro Kastanya, Fanry Waas, Janes Loppies, Kores Alfons, Hendry Parera, Thony Alfons, Eric Alfons, Fredy Parera, Prihe Letlora.

Ook onze support die samen met ons naar Indonesië is geweest:
Rob Pical, Betsy Pical, Wietse de Bart, Dominique Pical, Peter Smitz en Ivo van Woerden.